Woningontruiming Baarn
boedelruiming, inboedelafwikkeling & complete woningontruiming

Woningontruiming Zwartblok, De specialist in boedelruiming, inboedelafwikkeling en complete woningontruimingen is ook werkzaam in de gemeente Baarn en Omgeving. Wij ontruimen woningen voor verhuur of verkoop, daarnaast regelen we de evt. inbreng van inboedel of waardevolle stukken naar het veilinghuis

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.

Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Baarn en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of  zorgkamer ontruimd moet worden. Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie.


U kunt ons bereiken via 035-6224216  b.g.g. 06-50435378  of via het  contactformulier.

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte.

 

Verkoop klaar maken van koopwoning:

De huizen die verkoop klaar zijn gemaakt verkopen ook sneller dan gemiddeld. Het is de investering dus dubbel en dwars waard. Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk om uw huis zo ruim,licht en net mogelijk te presenteren.  Huis laten ontruimen en verkoopklaar maken, aan de hand van een intake bepalen we welke behoeftes u heeft en maken we een plan van aanpak. Dit gaat bijna altijd in samenspraak met de makelaar. Ook kunnen we uw adviseren bij het aantrekken van een makelaar of verkoopstylist.

U heeft een woning die leeg en schoon opgeleverd moet worden?

Dit is mogelijk om voor de verkoop te doen, maar ook is het raadzaam om tijdens de verkoop te denken aan gedeeltelijke of geheel te ontruimen  of na de verkoop van de woning.  Wij helpen uw graag.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • De woning, tuin, schuur, garage, zolder of kelder opruimen of leegmaken.
  • De woning schoonmaken.
  • Vloerbedekking verwijderen.
  • Reparatie of klein werkzaamheden uitvoeren.
  • De woning klaarmaken voor de eindinspectie of verkoop

 

Maar wat er precies moet gebeuren hangt af van de wensen, vaak ook van de verhuurder of eigenaar. Alles wordt vooraf overlegd. Het leegruimen van een woning  is voor betrokkenen vaak een emotionele gebeurtenis. Ook daar houden we in onze afspraken en werkwijze rekening mee.

Inbreng veilinghuis:

Woningontruiming Zwartblok werkt samen met diverse veilinghuizen binnen de regio. Inschakeling van een erkend veilinghuis voor de verkoop van bijzondere meubelstukken, kunstwerken of andere geschikte goederen gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever. De veilinghouder zal na afloop van de veiling de opbrengst minus veilingskosten op de rekening storten van onze opdrachtgever, dit vergroot onze transparantie. 

Woningontruiming Zwartblok probeert ten allertijden de inboedel een juiste bestemming te geven, en zo kan het zijn dat van een deel van een  inboedel beter past bij een bepaald veilinghuis en de resterende inboedel bij een ander veilinghuis terecht komt om proberen daar een goed resultaat te behalen.

 

Uitgebreide informatie over onze dienstverlening vindt u op onze uitgebreide website:

www.zwartblok-woningontruiming.nl

www.veilinghuis-hilversum.nl

 

 

 

 


 Woningontruiming Zwartblok is uw graag van dienst in:

Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort,  Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, de Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Breukelen, Bussum, Bunnik, Cothen,  Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, EembruggeEemnes, ‘t Gooi, ‘s-Graveland, GroenekanHarderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage VuurscheLaren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik,  Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Nieuwegein, Nijkerk, NijkerkerveenOdijk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, Zeist, Zeewolde